Searching...
domingo, 24 de novembro de 2013

Crónica 8ª Xornada Provincial

#lendiñafutsal: O 7A9CAFyD cae ante o Praias de Pontevedra nun mal encontro dos locais.

O partido iniciase con dous equipos esperando ao seu rival en media pista e sen un dominador claro. O primeiro terzo de partido transcorreu sen demasiadas ocasións para ambos conxuntos. No minuto 16 Anxo abría o marcador nun erro defensivo dos locais e tan só un minuto despois, Sergio facia o 0 a 2 para o Praias de Pontevedra.

Na segunda metade o partido continuo coa mesma tónica e ambos equipos esperaban ao seu rival en media pista. Os visitantes atopábanse cómodos debido á situación do marcador e os locais non eran capaces de facerlles demasiado dano. No minuto 28 Ucha convertía o 0 a 3 e ampliaba a distancia para o Praias. O gol deixou moi tocado aos locais que encaixarían dous novo goles no 32 e 38 que sentenciaban o encontro.

Mal partido dos locais que deben cambiar a súa actitude si non queren que a tempada tórnese demasiado longa.