Searching...
luns, 11 de novembro de 2013

Crónica 4ª Xornada Local

#lendiñafutsal: O Xeve mostra o seu superior e vence con claridade ao 7A9CAFyD.

A primeira metade deixo o partido visto para sentenza, os locais conseguiron unha renda de oito goles que decidiu o partido. O Xeve inicio o partido presionando en toda a pista e os noso non foron capaces de sobrepoñerse ao asedio e as ocasións chegaba unha e outra vez. Aos 4 minutos iniciar o goteo e ao descanso chegar cun resultado de 8 a 0.

Na segunda parte os locais non quixeron facer máis leña da árbore caída e dedicáronse a deixar pasar os minutos. No minuto 35 Rubén cara ao gol da honra para o 7A9CAFyD. Pero un novo gol do Xeve mantivo a distancia e deixo o resultado final en 9 a 1 para os locais.

FICHA TÉCNICA
7A9CAFyD
Cinco Inicial:
Miguel, Carlos, Antonio, Viñas, Anselmo
Xogaron:
Bouzas, Wiki, Alan, Rubén, Jorge y Miguel.

Goles:
1-0 Jesús, Min. 4 / 2-0 Alberto, Min. 7 / 3-0 Adrián, Min. 13 / 4-0 Paulino, Min 15 / 5-0 Candido, Min 18 / 6-0 Candido, Min 20 / 7-0 Paulino, Min 23 / 8-0 Adrián Min 24 / 8-1 Rubén, Min 35 / 9-1 Jesús, Min 40