Searching...
domingo, 17 de novembro de 2013

Crónica 7ª Xornada Provincial

#lendiñafutsal: O 7A9CAFyD cae en Forcarei nun partido dominado polos equipo local.

Os locais saíron ao partido en busca dos nosos con presión en toda a pista e afogaban a saída de balón. As ocasións sucedíanse unha e outra vez pero a férrea defensa do 7A9CAFyD desbarataba todos os intentos do Forcarei. Mediada a primeira Parte David inauguraba o marcador para os locais nunha rápida transición. Tralo primeiro gol chegaron os mellores momentos dos locais e con dous goles máis antes do descanso, obra de Daniel e de novo David, situaban o 3 a 0 no marcador co que finalizaría a primeira metade.

Na segunda parte os visitantes saíron con máis intensidade e intentaron reducir distancias, pero un novo gol do Forcarei no minuto 26 supuxo un duro golpe para o 7A9CAFyD. A partir dese momento os locais volveron levar as rendas do encontro e as mellores ocasións. No minuto 32 David conseguía o definitivo 5 a 0 co que se chegaría ao final do encontro.