Searching...
domingo, 17 de novembro de 2013

Crónica 5ª Xornada Local

#lendiñafutsal: O 7A9CAFyD perde ante o Mudanzas Cresponte nun partido marcado pola grave lesión de Rubén.

A primeira metade iniciase con dous equipos en media pista esperando ao seu rival e sen crear demasiadas ocasións de gol. Aos 15 minutos Adrián abría o marcador nunha rápida contra dos visitantes. Tan só tres minutos despois Rubén devolvía a igualdade ao marcador cun potente disparo desde frontal do área. A tres minutos para o descanso Hugo volvía dar vantaxe ao Mudanzas Cresponte, cun gol no segundo pau nunha boa xogada de elaboración.

Tralo descanso os locais saíron a po-lo partido e aos tres minutos, Rubén repetía e devolvía a igualdade ao marcador cun bonito gol en xogada persoal. Cando mellor xogaba o 7A9CAFyD chegou o infortunio nunha desafortunada xogada, que supuxo a grave lesión de xeonllo do goleador Rubén, que tería que ser ingresado e operado ao día seguinte. Este infortunio descentrou aos locais que acusaron a baixa do seu compañeiro e fóronse do partido, feito que aproveitaron os visitantes para lograr dous goles máis e levarse os tres puntos.